МОУЗЕС ДЖОЕЛ НАЛОКА

Знаете ли какво общо имат следните личности, освен че са световно-известни?

Опра Уинфри, Ъшър, Майкъл Джордан, Серина Уилямс, Хю Джакман, Бил Клинтън, Нелсън Мандела, Майка Тереза, Уейн Грецки и още много?

Всички те са обучени да достигнат пълния си потенциал от треньор №1 в света – Тони Робинс. Това може да се случи и на теб!

Разгърни силата си и научете тайните на успеха за милиардерите!

Заповядайте и се запознайте с най-добрите работни техники за самоусъвършенстване на Тони, които ще бъдат ръководени от упълномощения му представител за България – Моузес Джоел Налока

Моузес е реномиран международен оратор, треньор за бизнес развитие и предприемач, който стартира първата си компания, когато е едва на 23 години. Той е топ консултант за Success Resources, водещата световна компания за организиране на семинари, подпомагаща развитието на техните най-добри клиенти на събития на Tony Robbins, Robert Kiyosaki, Gary Vaynerchuk и много други.

Повече от 15 години Моузес помага на хората да играят играта на живота на по-високо ниво. И през последните пет години той е част от най-близкото обкръжение на Тони Робинс, работи с елита сред треньорите, подготвени от Тони.

Той и неговият екип са официален представител на Тони Робинс за България и ще помогнат за развитието на нашата малка, но жизнена страна. Като мотивационен оратор и треньор, майстор на изкуствата Шине (Neuro-Shine Technology) и НЛП майстор, Моузес реши да посвети своя невероятен живот в полза на други хора чрез съчетанието на духа на любовта и енергията!

ДИГИТАЛЕН ПАКЕТ

39 лв.

  • Онлайн билет
  • Видео запис от Конференцията
  • Достъп до затворена FB Група
КУПИ БИЛЕТ